» » » » » TV8 Canlı İzle

Son dönemin en çok konuşulan televizyon kanalı TV8'in Canlı İzle sayfası ile karşınızdayız. TV8 bilindiği gibi uzun yıllardır rating çevrelerince A/B grubuna yönelik yayınlar yapan bir televizyon kanalıydı. Sanat filmleri, haber, güncel olaylar ve spor gibi içerikleri ile karşımıza çıkan kanal, geçtiğimiz yıl ekranlardaki en çok konuşulan programların yapımcısı ve sunucusu tarafından satın alındı. Kanal Acun Ilıcalı tarafından satın alındıktan sonra ise gözle görülür bir değişime gitmeye başladı. Ilıcalı kanala ilk olarak kendi bünyesi içerisinde bulunan kişileri transfer ederek bu yolda ilk adımı attı.

TV8 BOMBA GİBİ GELİYOR

Kanalın bu sezonki programları ise gerçekten çok konuşulacak. Yaklaşık 4 sezondur beğeni ile izlenilen Yetenek Sizsiniz Türkiye TV8 ekranlarında olacak. Ayrıca O Ses Türkiye de yenilenmiş kadrosu ile yine TV8 ekranlarında olacak. Asıl bomba haber ise milyonlarca kişi tarafından tutku ile izlenen Survivor'dan geldi. Beklenildiği gibi Survivor da bu sezon TV8 ekranlarında olacak ama bir farkla. Yapılan dedikoduya göre Şubat 2015'te başlayacak olan programda bu zamana kadar Survivor'da en çok dikkat çeken yarışmacılar yeniden ter dökecek. Bu da demek oluyor ki senelerdir ekranlarda olan reyting rekorları kıran program en iyiler ile karşımıza çıkacak. Kanal ayrıca bu sezon uzun bir aradan sonra tekrar ekranlardaki show programı ile karşımızda olacak Hülya Avşar'a da ev sahipliği yapacak. Bütün bu güzel programlar ise sitemizden TV8 Canlı İzle sayfasından kolaylıkla takip edebilirsiniz.

About Gökhan

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply