Büyük beğeni ile takip ettiğiniz internetin en çok sevilen Canlı İzle sayfasına hoş geldiniz. Samanyolu TV'yi sitemiz üzerinden kolaylıkla canlı olarak izleyebilirsiniz. Samanyolu TV uzun yıllardır yaptığı yayınlarda, özellikle son yıllarda çok büyük bir atılım gösterdi. Kanalın televizyon sineması formatındaki yayınlarının ardından sürekli hale getirdiği televizyon dizileri artık reyting sıralamalarında üst sırlara oynama başladı. Özellikle Şefkat Tepe ve Küçük Gelin gibi diziler ile yayınlandıkları günlerde kimi zaman ilk sıralara yerleşen kanalın başarı gitgide devam ediyor. 

STV'NİN SÜPER PROGRAMLARI

Samanyolu TV gün içerisinde birçok farklı alandan yayınladığı programlarla birlikte ülkemizdeki her kişinin izleme zevkine hitap eden yayınları da bünyesinde bulunduruyor. İşte Samanyolu'nun büyük beğeni ile takip edilen canlı yayın ve dizilerden oluşan program yelpazesi. Kanalın dizi listesi şöyle;
Küçük Gelin, Ötesiz İnsanlar, İki Dünya Arasında, Ritmini Arayan Kalpler, Nizama Adanmış Ruhlar Ekip1, Sungurlar, Yetim Gönüller. Kanalın canlı olarak yayınlanan programları ise şunlar ; Maceracı, Davetsiz Misafir, Ana Haber Bülteni, Ayna, Yeşil Elma, Mutfak Keyfi.

STV'yi sitemiz üzerinden izlemek isteyenlerin yapması gerekenler ise şöyle; sayfamız üzerinde bulunan STV İzle kısmını tıklamak ve sonrasında ekranda çıkan oynatma bölümndeki play komutunu kullanmak. İyi seyirler diliyoruz.

About Gökhan

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply