Televizyon dünyasının en önemli kanallarından birisi olan Star TV, artık canlı olarak kolayca izlenebiliyor. Yaptığı büyük yatırımlar ve dev bütçeli dizi, yarışma programlarıyla dikkat çeken Star TV aynı zamanda Şampiyonlar Ligi yayınlarının da haklarının bir kısmını elinde bulunduruyor. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Star TV Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi gruplarındaki üç maçını naklen ve şifresiz olarak yayınlayacak. Ayrıca temsilcimizin grupları geçmesi durumunda diğer turdaki maçları da canlı olarak izlenebilecek.

MUHTEŞEM YAPITLAR

Star TV vizyondaki en iyi filmlerin yanı sıra, adeta bir yıldızlar geçidi olarak karşımıza çıkıyor. Kanalda bu yıl eski dizilerin yanı sıra yeni ve flaş isimlerde oluşan dev kadrolu diziler de yayınlanacak.

Reaksiyon, Aşktan Kaçılmaz, Medcezir, Güzel Köylü, Kaçak Gelinler, Deniz Yıldızı, Beni Affet, Aşkın Bedeli, Aramızda Kalsın, Kurt Seyit ve Şura İstanbul, Kardeş Payı gibi diziler yeni sezonda kanalın lokomotifleri olacak. Ayrıca 2016 yılında başlaması planlanan Kösem Sultan'da merakla beklenen yapımlar arasında.

Star TV'yi izlemek için tek yapmanız gereken işlem ise ekranda çıkan play sembolünü tıklamak. İyi seyirler...


About Gökhan

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply