» » » » » Yumurcak TV Canlı İzle

Çocuklarımızın beğeni ile izlediği bir diğer çocuk kanalı olan Yumurcak TV'nin Canlı İzle sayfası ile yeniden karşınızdayız. Yumurcak TV İzle sayfasında miniklerin beğeni ile takip ettiği kanalın canlı yayınına ulaşabilir, tv izlemenin mümkün olmadığı anlarda bu sıkıntıyı internet üzerinden çözerek çocukların mutlu olmasını sağlayabilirsiniz. Yumurcak TV gün içerisinde yayınladığı onlarca farklı çizgi film ile hem çocukların güzel vakit geçirmesini sağlıyor, hem de eğitici - öğretici içerikli programlarla da çocuklarımızın gelişimleri adına önemli işler yapıyor.

ÇOCUKLARIN BİR NUMARASI

Yumurcak TV'nin bir diğer önemli özelliği ise ülkemizde ilk olarak şifresiz yayın yapan çocuk kanalı olmasıdır. Yumurcak TV'den önceki diğer çocuk kanallarının tümü ücretli dijital platformlarda yayın yapan kanallardan oluşuyordu. Yumurcak TV'nin şifresiz olarak yayın yapmaya başlaması söz konusu diğer çocuk kanallarının da şifresiz olarak yayına geçmesine neden oldu diyebiliriz. 2007 yılında kurulan kanal Afacan Dennis, Müfettiş Gadget gibi yıllar önce klasikleşmiş çizgi filmlerin yanında, yakın döneme ait yayınlara da yer veriyor.

Kanalı sitemiz üzerinden izlemek isteyenlerin yapması gerekenler ise sırası ile şöyle; Canlı İzle TV sitesine girdikten sonra tıkladığınız Yumurcak TV'nin Canlı İzle sayfasında karşınıza çıkan yayını başlat komutuna tıklamak.

About Gökhan

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply