Ülkemizin ilk televizyon kanalı olan TRT 1'i Canlı İzle sayfasına hoş geldiniz. Sayfamız üzerinden TRT 1'i canlı olarak 24 saat boyunca istediğiniz her an rahatlıkla izleyebilirsiniz. Ülkemizdeki ilk televizyon kanalı olmasının ve tek kanal döneminin çok uzun yıllar sürmesi, TRT'nin halk üzerinde büyük bir alışkanlığa neden olduğunu çok rahat bir şekilde söyleyebiliriz. Ancak son yıllarda devlet televizyonu olmasının yanında popüler kültüre de seslenen yapımlarla izleyici karşısına çıkan TRT 1, sadece haber televizyonu görüntüsünden sıyrılmayı başardı.

TRT 1 DİZİLERİ GÖZ DOLDURUYOR

Yaptığı dizi atılımları ile büyük başarı yakalayan TRT 1, yapımları ve flaş oyuncuları ile artık reyting sırlamasının üst sıralarında yer alıyor. TRT 1'in dizilerinden bazıları ise şöyle;

Beni Böyle Sev , Zengin Kız Fakir Oğlan, Seksenler, Çırağan Baskını, Hayat Yokuşu. Ayrıca her hafta sonu Süper Lig'deki birbirinden heyecanlı maçların geniş özetlerini ilk olarak TRT 1 ekranlarından takip edebilirsiniz.

About Gökhan

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum: