Show TV hem yayıncılık alanında, hem de izlenme konusunda ülkemizde en önemli televizyon kanallarından birisi olarak karşımıza çıkıyor. Çeyrek asıra yaklaşan tarihi ve artık zihinlerde yer edinmiş olan izlenimi ile yayınlarını sürdüren Show TV'yi Canlı olarak sitemiz üzerinden izleyebilirsiniz.

Geçtiğimiz yıllarda Çukurova Grubu'na ait olan Show TV zamanla kanal içindeki ekonomik sıkıntılar nedeniyle TMSF'ye geçti. Özellikle çalışanlara ödenmeyen maaşlar ve program yapımcılarının ücretlerini alamadıkları gerekçesi ile kanaldan bir bir kaçması sonrası eski popülaritesini kaybeden Show TV daha sonrasında ise TMSF'ye geçmişti. Bir süre yönetimi TMSF tarafından yapılan kanal, daha sonrasında ise Habertürk'ün de sahibi olan Ciner Grubu'na satılmıştı. Ancak işler Ciner Grubu'nun kanalı almasından sonra da düzelmedi. Bir süre sonra TMSF kanala yine el koymak zorunda kaldı. Kanalın akıbeti hakkındaki belirsizlik ise sürüyor.

SHOW TV KALKINMAK İSTİYOR

Bunca sıkıntıya rağmen halen ses getiren program ve yapımlara imza atan Show TV ise büyük bir alkışı hak ediyor. Özellikle Acun Ilıcalı'nın kanalda yer aldığı dönemde yaptığı yarışma programları ile byük bir izleyici kitlesine sahip olan kanal sonrasında Ilıcalı'nın Star TV'ye geçmesiyle kan kaybına uğramıştı. Söz konusu yarışma programlarının yanında hatırlanacağı gibi Muhteşem Yüzyıl, Ezel, Kurtlar Vadisi gibi izlenme rekorları kıran diziler de ekonomik sebeplerden dolayı Show TV'nin elinden kaçırdığı diğer yapımlar arasında yer alıyordu.

Kanal özellikle gündüz kuşağındaki yapımları ile bu sezona hazırlanıyor. Ayrıca prime time için de bazı projeleri devam eden Show TV geçtiğimiz sezon yayınladığı Fatih Harbiye dizisi bu sezon da ekranlardaki yerini alacak. Ayrıca ilk bölümü ile büyük bir ses getiren Yılanların Öcü dizisi de kanalın bu sezon beklentileri yüksek tuttuğı bir diğer yapımı. Kanalda ayrıca hafta içi eski bölümleri ile Muhteşem Yüzyıl, Sevdaluk ve Pis Yedili gibi diziler yer alıyor.

Show TV'yi canlı izlemek için tek yapmanız gereken ise sayfamız üzerinde bulunan oynatıcıdaki paly sembolünü kullanmak.

About Gökhan

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply