» » » » » Halk TV Canlı İzle

Sadece Uydu üzerinden yayın yapmasına rağmen önemli bir izleyici kitlesine sahip Halk TV'nin Canlı İzle sayfasına hoşgeldiniz. Özellikle geçtiğimiz yıl patlak veren Gezi Parkı olayları neticesinde büyük bir izlenme oranı yakalayan Halk TV muhalif yayınları ve önemli isimler ile yaptığı programlarla haber kanalları arasında kendisine önemli bir yer edinmiş durumda. 

HALK TV CANLI İZLEMEK

Gün boyu verilen haber bültenlerinin yanı sıra muhalefet milletvekilleri ve diğer toplum önünde tanınmış kişiler ile yapılan canlı yayınlar Halk TV'nin önemli yayınlarından birisi. Uğur Dündar'ın koordinatörlüğünde gerçekleştirdiği Halk Arenası da kanalın bir diğer önemli programı. Hakan Aygün'ün genel yayın yönetmenliği koltuğunda oturduğu kanalı internet üzerinden izlemek ise oldukça kolay.  Sitemizde bulunan Halk TV Canlı izle sayfasına gelerek medya playerdaki oynat komutunu aktifleştirerek Halk TV yayınını sorunsuzca izleyebilirsiniz.

About Gökhan

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply