Fox TV yayın hayatına başladığı günden bu yana yaptığı yapımlar ile diğer ulusal kanaların ulaştığı izlenme oranına çok kısa bir sürede yetiştiğini belirtebiliriz. Hatırlanacağı gibi kanal bundan birkaç yıl önce TGRT olarak yayın hayatını devam ettiriyordu. Ancak kanalın satışının ardından ilk iş olarak ismi Fox olarak değiştirildi. İlerleyen dönemlerde ise Fox TV büyük yatırımlar yaparak TV sektörü içerisinde kendisini hatırı sayılır bir noktaya ulaştırdı. Hatta artık kanalın dizi ve programları rating sıralamalarında ilk sıraya oynayabiliyor. 

Fox TV'nin bu başarı ise hiç de tesadüf değil. Özellikle kanalın dizilerine ufak bir göz gezdirdiğimizde adeta bir yıldızlar geçidi gördüğümüzü söyleyebiliriz. Aynı zamanda gündüz kuşaklarında yer alan ve daha çok bayanlara hitap eden programlarda kendi alanında en çok izleyen yapımlardan meydana geliyor. Kanalın bir diğer büyük atılımı ise Ana Haber bültenini Fatih Portakal'a emanet etmekle yaşandı. Daha önceli sabahları yayınlar yapan Portakal izleyicinin büyük beğenisini toplaması üzerine ana haber bültenini sunmaya başladı ve farklı bir anlatım biçimiyle ekranlarda yer alan Portakal aynı başarısını ana haber bültenin de de sürdürmeye devam etti. 

İŞTE SÜPER YAPIMLAR

1 Erkek 1 Kadın 1 Çocuk ,Kocamın Ailesi, Kiraz Mevsimi ,O Hayat Benim, Emanet, Kadim Dostum, Günahkar, Karagül, Unutma Beni gibi diziler ile akşam kuşaklarına adeta ambargo koyan kanal aynı zamanda Esra Erol'un yıllardır beğenilen programıyla da büyük beğeni topluyor.


About Gökhan

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum: