Bloomberg HT ekonomi kanaları arasında en çok izlenen kanalar arasında yer alıyor. Özellikle ekonomideki gelişmelerden sıcağı sıcağına haberdar olmak isteyenlerin bir numaralı adresi olan bloomber ht sitemiz üzerindeki bloomberg canlı izle sayfasındaki komutlar takip edilerek rahatlıkla izlenebiliyor. Bilindiği gibi Bloomberg televizyonu Habertürk gibi bir Ciner Grubu televizyonu.

EKONOMİ KANALLARI DİKKAT ÇEKİYOR

Hatırlanacağı gibi ülkemizde televizyonculuğun yeni yeni geliştiği dönemlerde ekonomi haberleri sadece akşam haberleri sonrasında birkaç dakika ile geçiştirilen kuşaklardan ibaret haldeydi. Ancak zamanla kanal kalitelerinin yükselmesi ve ekonominin çok incelenen bir bölüm olması sebebiyle bu tarzda yayın yapan kanalarra ihtiyaç duyuldu. İlk olarak CNBC - E televizyonu ile başlayan ekonomi haberciliği daha sonra ise Bloomberg HT ile devam etti.

About Gökhan

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply