Ülkemizdeki yerel televizyonlara bir diğer örnek teşkil eden Abant TV'nin internet üzerindeki canlı izle sayfası ile karşınızdayız. Bolu ve çevresi üzerine yayın yapan Abant TV, gelişen internet teknolojisi ile de artık tüm dünya üzerinden rahatlıkla canlı olarak takip edilebiliyor. Kanalın aytıca aynı isimli bir de web sayfası bulunuyor. Bu sayfa üzerinden canlı yayın sistemi ile Abant TV izlenebilirken, aynı zamanda site üzerinden Bolu ile ilgili en son haberleri de takip edebilme şansınız bulunuyor.

ABANT TV İZLE SAYFASI

Abant TV yayın içeriği ile de bir yerel televizyondan çok daha fazlası olduğunu gözler önüne seriyor. Sadece Bolu ile sınırlı kalmayan kanal, dünyaca ünlü belgeselleri, haber programları, tartışma ve spor programları ile de izleyicisine yayın yapıyor. Belirttiğimiz gibi kanal kendi sitesi üzerinden izlenebildiği gibi sitemiz üzerinden de Abant TV Canlı İzle sayfasından takip edilebiliyor.


About Gökhan

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply